Alla inlägg under november 2013

Av Aziza - 22 november 2013 12:40

Var helt slut igår och de var en tuff natt igen:( Iallafall fick jag iväg barnen och jag har dammsugit och fixat med kläder och diskat :) vid 11 la jag mig med Ayla o jag sov en timme typ.. Vakna utav mig själv.. Men känner mig slut fortfarande men ändå inte helt bombad!

Mannen kommer imorgon bitti eller på dagen beror på väglag då vi inte satt på vinterdäck än.

Sonens lärare ringde och berättade på min svarare att min son hade knäat en vän i skolan o sen sa han typ trevlig helg för han var själv med alla 35 barnen:/
Får prata med honom när han dyker upp.. Ska ta en promenad med Sessan sen och köpa hem några ingredienser som saknas till pizzan.

Har en vän jag lärt känna via Facebook som har en liknande situation med sin dotter som jag.. Är så lycklig över att hon finns och kan dela med sig utav sina erfarenheter!!
Du vet vem du är <3 Du betyder mycket för mig <3

Av Aziza - 21 november 2013 11:32

Blev tvättning idag.. 3 Ikea säckar :/ minst 1 med bara sängkläder!! Ayla somna i vagnen i tvättstugan och strax när hon vaknar ska vi ner o hänga upp o ta ner o sätta på sista maskinen!

Maten som var planerad idag tror jag att de blir att skippa för jag hinner inte ut och handla oxå..

Ätit en smörgås och ett glas juice.. Min vikt är på nergång!!!:D

Ses

Av Aziza - 21 november 2013 06:08

Om ungarna var mindre hade jag ringt och sjukat dom så hade vi haft sovmorgon istället..

Av Aziza - 21 november 2013 06:07

Sovit 2 timmar inatt :'( kaos med Ayla.. Tog temp nyss 39,6 och hon spydde upp slem som kom på båda mina täcken jippi! Ingen ide för mig att somna om nu.. Barnen ska upp om 25 min!
Blir massa kaffe och min fantastiska medicin;) hahaha! Längtar efter en smörgås med honung just nu...

Aja kommer lägga mig på golvet ihop med Ayla sen..

Hörs lite senare

Där nere ligger Ayla nu...

Av Aziza - 20 november 2013 20:58

Min bebis har hög feber :( 39,6 just nu .. Lagt henne för natten efter bad och mys i soffan <3 Som vanligt ska allting vara extra ordinärt med Ayla så istället för att de kommer en tand är 5 på väg fram :/ inte konstigt att hon gnäller och är så svår just nu!

Iallafall de blev inte mycket sömn inatt .. Ayla vakna mycket pga febern och då mannen stack vid 04 väckte jag killarna 6.30 och sen 7 vakna Ayla. Så de blev ingen mer sömn där. Mamma kom förbi vid 11 och vid gick ut efter middagsluren.. Köpte lite julklappar och blommor ( tulpaner) :)
Till middag blev det Stuvade Makaroner och korv :P så mumsigt! Då mannen är iväg fanns de ingen möjlighet för mig att hänga med på öppet hus i sonens skola.. Så storebror hängde på istället:)

Mannen är framme Gbg och kommer hem på lördag morgon ..

På läkarmötet igår bestämdes Gastroskopi att de ska ske och på måndag börjar vi gå på Barn Lila de jobbar med just detta att få små barn att äta osv..

Just nu pågår mitt favvo program Döden döden döden på SVT.. Se de allihopa! Riktigt bra!

En positiv nyhet idag var att min minste son blivit erbjuden en plats på en privatskola som typ ska vara asgrym'!!! Med start augusti 2014:)

Åh just de .... AYLA ÅT EN HALV DRÖM YOGGI FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅNSIN!!! Så glad jag blev och hon med såg de ut som!!!

Av Aziza - 19 november 2013 11:43

Helt glömt att säga!! Jag har ju bytt från Sertralin till Cymbalta för jag öka så mycket i vikt och kunde äta nästan hela tiden..

Vägde mig igår efter 14 dagars användning utav Cymbalta och gått ner 4 kg.. Allt söt behov är borta.. Känner egentligen typ ingen hunger alls!! Men äter självklart ändå.. Frukost middag mellanmål.. Men allt därimellan är jag inte sugen på!! Så snart kanske jag kan ha mina kläder igen! Plus att den enda biverkan jag känner utav är mer munterhet men de är okej .. Dricker mycket vatten ändå!

Av Aziza - 19 november 2013 09:24

Tack och lov visa mannens fasteprov 4,6 så då är de ingen diabetes!
Tacksam att vi nu slapp antagligen denna prövning <3
Idag var de jag som fick väcka kidsen och få iväg dem till skolan då mannen stack 03.30 till sin praktik!
Vid 14 blir de möte på sjukhuset för Ayla så jag hoppas att de går bra och att hennes läkare förstår situationen!

Annars har man dammsugit och moppat och hällt i mig kaffe..

Ayla kör runt i sin stol och är någorlunda glad.
Tänkte samla ihop lite grejer till loppisen på Öppna förskolan imorgon om vi orkar gå dit.. Imorgon ska jag ta barnen igen .. Ja egentligen hela veckan för onsdag åker mannen till Gbg på konferens till fredag sen två event på fredagen och ev ett i Stockholm på lördagen, får se! Men för min del blir de också en hel del denna veckan!

Nä nu tänker jag sätta på musik fall Ayla tillåter;)

Hörs efter mötet!

Tofsar <3

Av Aziza - 18 november 2013 21:56

Fan också allt försvann!!!!!
Imorgon är det tid för stormöte ang Ayla och vi slåss mot min sons skola där han inte får rätt stöd så nu har jag blandat in massa folk och anmält !
Min man har ju påbörjat lastbilskortet en utbildning och klarat teorin och uppkörningen för bil och på läkarundersökningen för tillståndet tas de urinprov som visa högt och blodprov som tyder på att mannen fått diabetes.. Tillbaka dit imorgon fastandes .. Under tiden han är på sin yrkespraktik som börjar 04..
Om han har diabetes som läkaren tror kommer med stor sannolikhet inte transportstyrelsen godkänna honom :'(

Va fan är de som sker.. Aldrig blir de bra:(

Ovido - Quiz & Flashcards