Alla inlägg den 18 mars 2014

Av Aziza - 18 mars 2014 07:10

Hade väl en ganska fullt upp dag igår.. Köpte vitamin B12 och fick en månads paket med D vitamin! Nice! Tyvärr sålde dom inte 5HTP .. Så ska beställa den online.. Jag är på jakt efter att må bra;)
Ayla har varit väldigt strulig och kinkig de senaste dagarna.. Fast igår va de värre än vanligt.. Måste nog hämta fram min Barnbok o läsa på lite.. Vet inte om de är tänder o massa annat.. Jag tappar tålamodet flera ggr om på henne.. Får så dåligt samvete att jag " höjer" rösten. Alltså inte skriker utan säger ifrån bestämt typ.. Hon blir helt så där att mungiporna går neråt.. O vill gråta.. Usch då får jag ångest :/ men måste markera på nått sånt.. Hon styr allt.. O nu äter hon ingen mat längre utan bara fruktpure och yoghurt.. Kämpar på o kämpar .. Men blir så less.. När jag åt mina antideppressiva störde de mig överhuvudtaget inte när hon gnällde o hade sig men nu .. Nä stressens mamma.. Måste finna en lösning på min inre känslor och sätt att hantera mitt humör på.. Nu har jag fått mens iförrgår så PMS bidrar ju riktig mycket och har alltid gjort på mig. Men men..

Alternativ medicin osv hit me!
Till nått annat .. Idag är Eldfesten som vi ska på :) Det är en persisk tradition där man bla springer över eld för att ta bort de gamla och in med det nya .. Våren osv! Det persiska nyåret infaller på fredag !! Jag tycker att man kan likna de vid midsommar Valborg o nyår tillsammans!
Vi ska dit idag vid 18 börjar det!

Ayla vakna tidigt 05.45 Så jag är skittrött men men.. Hoppas på ett mirakel om att bli piggare..
Blev lite nytt till Ayla igår..
Leksaks sulky.. Docka .. Tågbana.. Men hon använder de inte såklart !! Haha

Ovido - Quiz & Flashcards