Alla inlägg den 7 mars 2014

Av Aziza - 7 mars 2014 23:59

Varit så jäkla mycket dessa dagar och min stressnivå och mitt tålamod är inte min starka sida tyvärr!! Ikväll är du kära blogg min klagomur!
Var på sjukhusmötet i onsdags de gick bra.. De gav mig förslag på att sätta in Ayla i den kommunala omsorgen för att jag skulle få lite avlastning.. Jag som är tvärtemot de förslaget för jag vill ju ha henne med mig.. Men de prata om rutiner och att de skulle vara skönt för mig de få timmarna ... Vid en tanke när jag lämnat mötet och tänkt igenom kunde de kanske vara en god ide .. Berättade för mannen som också har samma åsikt att hon ska inte in på dagis än när hon inte behöver det .. Då sa han " jag vill inte att hon börjar där" då slutar jag min utbildning o jobb så får du jobba och jag tar hand om henne.. Som om att de skulle funkat.. Som om att jag skulle kunna dra in samma cash som han ..NOT! Så jag släppte den idéen och har känt mig irriterad sen dess typ.. Skit i det! Ska aldrig ta upp de igen..
Sen igår hade jag Skolmöte med min mellersta och lärare specialpedagog kurator ...Ayla bara skrek o bråka där inne.. Fick vagga runt henne hon bajsa ner sig.. Kunde inte ens knappt höra vad dom sa.. Då kände jag en riktig..... FUCK MY LIFE KÄNSLAN!!!

Tolka mig inte fel.. Men blir så trött när de är så mycket som inte fungerar:( arg o ledsen på allt!
Idag har jag väl inte haft mer än städ o städ och ta hand om en febrig ledsen tjej medan jag själv är dålig.. Tog även en lång promenad med henne.. Fixade tvättid till imorgon 07 för jag sover ju ändå inte.. Så why not!

Sen blir de ut att gå för mannen ska sitta några timmar på rummet och ringa uppsökande så för att de ska vara lugnt går jag ut o går.. Känner egentligen att jag nog inte orkar.. Men de brinner i knutarna o stressen är enorm just nu.. På sjukhuset kom de fram till att vi ska dit 1 gång i veckan 4 Tim och sen kommer de hem 1 gång i veckan för att följa upp:( Skit trött på allt spring.. Sen har jag ju min mellerstas läkarbesök osv och mina egna minst 1 ggr per vecka..

Hade aldrig nånsin hunnit att arbeta och göra allt de som ska fixas varje dag i vår nuvarande situation.,

KAOZ!!!

Idag tänkte jag att jag också skulle sköta uppsökande o ringa men de går fan inte med Ayla gnällandes runt mig .. O hon sover typ en timme per dag o då måste man ju duscha o äta o hon lägger sig samma tid som jag för kvällen .. Eller rättare sagt JAG lägger mig när hon lägger sig för efter dessa snart 15 månader och inte en hel natts sömn är jag så på bristningsgränsen imellanåt.. SKITTRÖTT!

Imorgon tvättar jag vid 7 blir väl 3 Ikea säckar .. Tycker om att tvätta .. Terapi o vara ifred nån minut..

Ingen som fattar de tror jag..

Bajs på massa ikväll!! Imorgon dubblar jag min adhd medicin så får jag se om de fixar lite i min aggressiva sida..

Har inge illamående eller yrsel längre..

Tack o lov!!

Ha det fett o njut while U can ;)

Ovido - Quiz & Flashcards