Alla inlägg den 6 april 2013

Av Aziza - 6 april 2013 22:35

Orphan såg vi nyss.. Den gav mig kalla kårar riktigt skrämmande o psykologiskt hemsk..
Åt denna MEGA SJUKT GODA KAKAN TILL :D

KÖP HEM!!

God natt

Av Aziza - 6 april 2013 17:56

Det blev 3 påsar under vagnen och en resväska på hjul o en ytterligare påse o bära o en ovanpå vagnen ;) 1235 kr totalt!! Veckans storhandling!! Blev ganska dyrt.. Men de var för att de var erbjudande på tvätt medel 4 via 89 o köpte en tårta för 100 kr och diskmedel o blöjor.. Där kan vi räkna bort 400kr så typ 800 kr till 7 dagars mat o frukost och helg mys :) Helt okej!!

Då både jag och min man är nykterister får vi inga dyra alkohol kostnader plus pigga och alltid nyktra föräldrar till våra barn:) Har varit nyktra i 1 år och 5 månader och 7 dagar ;)

Från en sak till en annan .. Då jag o mamma var osäkra på bussar så beslöt vi oss för att gå till Coop Forum så det blev en 4.5 km för oss :) Tog bussen hem såklart ;) man behöver ju inte släpa i onödan!

Väl hemma plocka in och organisera ;) sen matlagning !! Idag har vi haft hemma gjord Kebab tallrik med pommes så mycket godare än ute ;) :P

Killarna har nyss stuckit iväg stora sonen till en tjej kompis och andra sonen på väg mot discot!! Var lite tjafs för han ville stanna till 21 men bussen går 20 min innan .. Så de var bara o välja gå o ta bussen vi sagt eller stanna hemma.. Efter lite surande .. Valde han att gå såklart !!
Nu slutar strax mannen vid 18 o lillan har somnat med flaskan helt slut var hon:)
Nu blir det o sätta sig lite och sen mat till mannen o lite mer disk och lite gott o tv :)

Av Aziza - 6 april 2013 12:51

Snart påbörjar vi projekt storhandla med drabant väskor och vagn !! Jag o mamma ska bege oss iväg ;)
Kommer säkert gå fin fint ;) O mellan sonen ska på disco för andra gången i sitt liv :) Stor grej !!!Ses snart !!!

Ovido - Quiz & Flashcards