Alla inlägg den 8 april 2013

Av Aziza - 8 april 2013 12:43

Så himla stolt över mina vackra och duktiga barn <3 Är så otroligt välsignad med dessa fina gåvor <3
Varit hos läkaren och imorgon trappas antidepp ner :) så om en vecka är jag tillbaka på min Adhd meds och om 15 dagar i full styrka :) Skönt !! Allt återgår sakta men säkert till det normala :) <3
Fick en fin promenad med man och lillan hem :) köpte nya tulpaner och mannen käkade kebab o blev även lite nytt till Ayla :)

Sen satt vi ute i solen o njöt.. Nog fått lite mera fräknar ;) Härligt och fräscht!!

Lägger upp lite bilder från dagen än så länge ;)
Ayla fick leggings och 2 tunikor :)
Smsade även min stora son som är på PRAO på Bildeve alltså som mekaniker på Volvo här i stan!! Grymt stolt över hans val.. Inte som kompisar stå på köpcentrum.. Han har sökt olika fordons program i vår stad till Gymnasiet och han åkte själv till Volvo och frågade om han fick vara där! De blev glada för de är mycket sällan nån prao där utan ibland kommer de från fordons programmet men min kille var en sk One of ā kind;)
Så han kör matlåda denna vecka och drar till jobb vid 06.40:)

Mannen har åkt på jobb kommer vid 20.45:( men men .. Imorgon börjar hans ledighet så vi kan få lite tid:) Han hade planer att åka en runda till sina föräldrar med lillan .. Men han såg mina tårar och förstod att då får han åka själv då jag inte kan vara utan min flicka i 5 dagar :'( hon är inte ens 4 månader .. Hade blivit knäpp!!
Hörs igen snart !! Var snälla mot varandra där ute!!

Av Aziza - 8 april 2013 07:16

Vaknat mycket inatt 2 ggr med lillan och sen kom tant röd 6 dagar försent och väckte mig.. O vid 4.30 vakna lillan och vid 06 skulle jag se att min stora son vaknat .. Då han har sin första dag på PRAO :) 6.30 ringde klockan då gick mannen upp med andra sonen då jag tar natt passen med vår dotter :)

Nyss vakna Ayla oxå så pappa tog ner henne .. Ska försöka vila lite..
Men ska vara hos läkaren 10 !! Så de får bli max en timme ..
Mannen tog upp frukost oxå .. <3 <3 <3

Ovido - Quiz & Flashcards