Alla inlägg under mars 2014

Av Aziza - 7 mars 2014 23:59

Varit så jäkla mycket dessa dagar och min stressnivå och mitt tålamod är inte min starka sida tyvärr!! Ikväll är du kära blogg min klagomur!
Var på sjukhusmötet i onsdags de gick bra.. De gav mig förslag på att sätta in Ayla i den kommunala omsorgen för att jag skulle få lite avlastning.. Jag som är tvärtemot de förslaget för jag vill ju ha henne med mig.. Men de prata om rutiner och att de skulle vara skönt för mig de få timmarna ... Vid en tanke när jag lämnat mötet och tänkt igenom kunde de kanske vara en god ide .. Berättade för mannen som också har samma åsikt att hon ska inte in på dagis än när hon inte behöver det .. Då sa han " jag vill inte att hon börjar där" då slutar jag min utbildning o jobb så får du jobba och jag tar hand om henne.. Som om att de skulle funkat.. Som om att jag skulle kunna dra in samma cash som han ..NOT! Så jag släppte den idéen och har känt mig irriterad sen dess typ.. Skit i det! Ska aldrig ta upp de igen..
Sen igår hade jag Skolmöte med min mellersta och lärare specialpedagog kurator ...Ayla bara skrek o bråka där inne.. Fick vagga runt henne hon bajsa ner sig.. Kunde inte ens knappt höra vad dom sa.. Då kände jag en riktig..... FUCK MY LIFE KÄNSLAN!!!

Tolka mig inte fel.. Men blir så trött när de är så mycket som inte fungerar:( arg o ledsen på allt!
Idag har jag väl inte haft mer än städ o städ och ta hand om en febrig ledsen tjej medan jag själv är dålig.. Tog även en lång promenad med henne.. Fixade tvättid till imorgon 07 för jag sover ju ändå inte.. Så why not!

Sen blir de ut att gå för mannen ska sitta några timmar på rummet och ringa uppsökande så för att de ska vara lugnt går jag ut o går.. Känner egentligen att jag nog inte orkar.. Men de brinner i knutarna o stressen är enorm just nu.. På sjukhuset kom de fram till att vi ska dit 1 gång i veckan 4 Tim och sen kommer de hem 1 gång i veckan för att följa upp:( Skit trött på allt spring.. Sen har jag ju min mellerstas läkarbesök osv och mina egna minst 1 ggr per vecka..

Hade aldrig nånsin hunnit att arbeta och göra allt de som ska fixas varje dag i vår nuvarande situation.,

KAOZ!!!

Idag tänkte jag att jag också skulle sköta uppsökande o ringa men de går fan inte med Ayla gnällandes runt mig .. O hon sover typ en timme per dag o då måste man ju duscha o äta o hon lägger sig samma tid som jag för kvällen .. Eller rättare sagt JAG lägger mig när hon lägger sig för efter dessa snart 15 månader och inte en hel natts sömn är jag så på bristningsgränsen imellanåt.. SKITTRÖTT!

Imorgon tvättar jag vid 7 blir väl 3 Ikea säckar .. Tycker om att tvätta .. Terapi o vara ifred nån minut..

Ingen som fattar de tror jag..

Bajs på massa ikväll!! Imorgon dubblar jag min adhd medicin så får jag se om de fixar lite i min aggressiva sida..

Har inge illamående eller yrsel längre..

Tack o lov!!

Ha det fett o njut while U can ;)

Av Aziza - 4 mars 2014 21:54

Gokväll!!
Hoppas ni alla haft en bra Tisdag! Jag ligger en dag före.. Skickade iväg katten med mannen för sterilisering idag.. Men ojsan!!! De är imorgon 9.30 :/
Opps!!
Fixar iordning mig och Ayla och går till sjukhuset.. Väl framme tittar jag på luren o ser den 4 mars.. Känns som nått är galet.. Tar hissen upp och in på barnavdelningens dagvård.. Nä de är inte idag.. Imorgon kl 9 o då ska jag träffa massa folk.. Logoped sjuksköterska 2 läkare samt specialist barnssk.. Härligt förvirrad adhd morsa!!
Väl där passa jag på att fråga om hon kan se på en bild från Aylas avföring igår :( Massa blod o så som tur var hade hon en timme över så Ayla fick matträning och undersökas utav deras läkare för att se hur ändtarmsöppningen såg ut.. Tack o lov ingen spricka men Ayla var hysterisk o jag bara grät med.. Får så himla ont i mitt hjärta när hon har sån smärta.. Känner mig skyldig liksom.
Ska dit imorgon igen för det RIKTIGA mötet.. Så får vi se hur planen ska läggas upp framöver..

Handlade på vägen hem och ställde mig och fixade kycklingsoppa åt min sjuka man.. ( förkyld) så han kunde få äta de sen.
Tog en snabb hardcore prommis med Ayla och massa musik i öronen vid 13 för hon vägra somna hemma. Väl hemma väntade matlagningen och Ayla åt med oss o över Held kroppen.. Fick bada henne efter.. Sen umgåtts med henne på golvet då hon är inne i nån period..

Ätit semla har jag också :P såklart!! Inte missar man väl nått fett;) hahaha

Känner mig lite bättre från uttrappningen utav medicinen .. Skönt! Tog en dusch nyss och lagt mig insmord med Goa Bodybutter från Body shop.. Strawberry/)

Sov nu gott allihop!

Min dag!! Helt borta i huvudet! Från min Facebook status!

Av Aziza - 3 mars 2014 21:50

Har ett så dåligt samvete för mitt tålamod suger verkligen .. Ayla håller på att få tänder och gnäller o gnäller och jag bråkar med mina inre demoner o känslor som jag försöker ha i schack nu när medicinen är borta! Skönt att känna men riktigt ostabil! Asjobbigt! Måste liksom räkna till 10 i stundens hetta.. I flera dagar har jag sprungit runt och fixat o trixat för att bli av med oro o ilska.. Utmattad kommer jag att bli! Har tvättat och varit o handlat.. Nu är jag helt slut..
Ska vara på Sjukan med Ayla imorgon i hela 4 timmar jippie! Tider hit o dit o hela tiden! Vilken tur att jag inte jobbar för annars hade de aldrig dunkat..

Ska sova nu med min huvudvärk !!

Av Aziza - 2 mars 2014 21:44

Haft sån full rulle att jag inte hinner typ skriva mer än godnatt nu;) återkommer imorgon!

Av Aziza - 2 mars 2014 12:35

Hellu!!
Symptomen är fortfarande kvar tyvärr men när jag håller mig upptagen o grejar så känns de lite bättre!
Beställde hem lite nytt för mina pengar som jag fick utav mamma :) en byxdress till sommaren när jag gått ner och ett par snygga o roliga skor !! O en tunika strandklänning/ blus :) allt från Nelly!! Tog mig massa tid att finna fram till dessa!! Tycker de hade dåligt med färg! För färg vill jag ha på vår o sommar för de speglar mig!
Annars vaknade idag o städade från 8-11 dammsugit moppat fixat toaletterna ändrat in med den nya Kina mattan o fått ett annorlunda vardagsrum! Bakat en Tosca kaka nyss och fixat iordning mat lista och handling.. Ska ta en promenad med Ayla när hon vaknat!

Känns skönt att vara igång! Behöver de!
Hoppas att dessa obehags symtom snart är borta!! 8 dagar sen jag slutade nu!

Tänkte ta o fota o lägga ut massa skor som inte använts på ett tagen bara står där!

Av Aziza - 1 mars 2014 00:04

Träffade massa nya mammor med sina prinsessor på habiliteringens mamma grupp! De var väldigt givande för mig ! Sen en snabb kaffe med en nära vännina som fick tvinga sig på mig och umgås.. Stod i regnet o vänta på sina lediga dag för att slå följe med mig på de möten jag skulle iväg på och umgås samtidigt !!
Underbart att hon gjorde detta! Jag behöver de så mycket ! Hon vet precis hur hon ska få mig att inte komma undan:) <3 Fick vackra blommor utav henne också!

Sen blev de Kinamat hahaha !! Lyssnat på min stereo! Så underbart !

Dock är jag yr och illamående samma sak .. Men lycklig ändå!

Hittade en annan sak som jag dog lite av ....

Louboutin sneakers!!!!!!


GODNATT

Ovido - Quiz & Flashcards