Alla inlägg den 10 februari 2014

Av Aziza - 10 februari 2014 12:05

Haft fullt upp hela helgen.. G har varit magsjuk och vi har handlat på Ikea o de betyder montering.. Har gjort om så min walk in closet är nu Aylas skötplats och alla kläderna i trådbackar på ställning.. Vi har fått kontors plats för allt med stugsommar o mannens event saker.. Känns skönt .. Nu ska papper o liknande sorteras o i mappar o pärmar för redovisning o så..

Bilder kommer..
De har målat klart nu o listerna ska upp efter lunch.. Balkongen är tömd och imorgon kommer företaget med högtrycks tvätt som ska sanera vår balkong.. Längtar så tills allt är klart!!

Annars kämpar vi på.. Ska hinna med frissan idag vid 17 o imo till Gyn och onsdag sjukhuset med Ayla o torsdag ortopeden o sjukgymnast med ayla o fredag möte för mig..

Massa som ska hinnas med! Måste hämta ut ny medicin åt G för vi har höjt hans dos på adhd medicinen.. Se hur de utvecklas!

Ayla har fått mer medicin så hoppas hon bajsar idag annars måste vi in på barn akut och ge lavemang så hon inte blir helt förstoppad! Längtar redan efter helg.. Tur att solen skiner iallafall .. Vi behöver ljuset!!

Ovido - Quiz & Flashcards