Alla inlägg under februari 2014

Av Aziza - 24 februari 2014 16:44

Så är min dag.. Tagit en lång promenad från 11-13 ;)
Går lite upp o ner ..
Ska fixa maten nu och invänta lilleman och att Ayla ska vakna..

Vill äta nått sött så mycket men samtidigt vill jag gå ner i vikt..

Jobbiga dilemman:P

Ses sen

Av Aziza - 24 februari 2014 07:50

Vissa patienter, som abrupt slutar att ta CYMBALTA, kan få symtom såsom:
yrsel, stickningar och domningar eller förnimmelser av elektriska stötar (speciellt i huvudet), sömnstörningar (livliga drömmar, mardrömmar, sömnlöshet), trötthet, sömnighet, känsla av rastlöshet eller oro, ångest, illamående/kräkningar (känna sig sjuk), skakningar, huvudvärk, muskelsmärta, irritationskänsla, diarré, kraftiga svettningar eller svindel.

Drömmarna och kraftiga svettningar.. Är mina just nu!
Drömt så sjuka saker om min mamma.. O jag har bråkat med henne o mannen

Väldigt livliga saker.. Känner mig allt annat än utvilad tyvärr:/ men men! Sånt är livet o jag måste igenom detta för att må bättre ;) kanske !

Ska iväg o växla pengar och ta en ordentlig promenad:)

Av Aziza - 23 februari 2014 22:10

Då var nästan sportlovet slut för denna gången..
Har handlat lite blommor på plantagen idag och tagit en snabb prommis ute i solen med Ayla.. Känns som om de är vår i luften!
Har inte tagit mina anti Depp idag och jag tänker inte ta dom.. Få se om de blir nån biverkningar .. Isåfall måste jag helt enkelt stå emot.
Sonen sover och Ayla sover med flaskan just nu.. Tänker också sova men skulle först leta magneter till kylskåpet som Ayla kan leka med:) Beställt en veckoplanerare i whiteboard också.. Så jag kan organisera lite mera .. Borde gjort detta för flera år sedan men men.. Bättre sent än aldrig;)

Smällde i mig en kebabtallrik på kvällen, fett onödigt! Va inte ens gott typ.. Försökte ge serien Walking dead en chans till men nä tyvärr de funka inte:/

Imorgon är mannen hemma men ska göra uppsökande jobb.. Han fick tag på 4-5 st nya adresser ;)

Ska även planera matlista.. Tänkte köra blatte stylish denna veckan.. Saknat det !

Godnatt !!

Nya magneterna 48 st till priset under 100kr i trä :)

Aylas favoriter i pyjamas ;)

Veckoplanerare :)

Av Aziza - 23 februari 2014 07:35

Godmorgon!!
Vaknade 6.30 känner mig lite trött men vill ändå vakna upp till ett nytt jag med en ny insikt.. Men de är grått ute och då blir saker ännu svårare..

Fast vi är friska barnen mår bra och jag har välsignats att vakna upp ännu en morgon för att få ta del utav min familj <3

Måste ändra runt i min tankebana.. I have To! Jag borde egentligen sova nu när mannen har lillan där nere.. De är mycket jag borde och tankarna flyger omkring.. Vill att min mens ska ta slut så jag kan känna mig ren och nå andlighet!

Tror ni på de övernaturliga? Änglar ? De som gått bort som kan komma på besök?

Jag gör .. Får ofta besök <3 Utav min mormor.. Visste inte att det var hon från början men fick veta de för några år sen <3 Hon har nog varit min skyddande ängel länge <3

Av Aziza - 22 februari 2014 21:11

Var iväg på massage hos en vännina som jobbar på en salong.. Väl där grät jag mest hela tiden.. Klarar fan inte ens av att prata om allt som varit de senaste året.. Hur de påverkat mig osv.. Tror att efter 1 års tid på anti Depp måste jag avsluta de.. Vill inte se ut som en flodhäst och vara så tom.. Hon sa att de 3 ggr hon träffat mig under de senaste månaderna 10 cirka har jag förlorat den gnistan som jag hade i mina ögon.. Min positiva energi som jag spred i rummet när jag kom in.. Mitt glada jag.. De är BORTA ! Min blick är tom .. Avstängd avtrubbad..

Visste inte ens att de är så jag ser ut nu.. Vart tog Jag vägen i detta ? Vill ha tillbaka Mig den som jag var innan.. Hon med ögon som tindrar .. Ler och möter människors blickar..

Tänker prova trappa ner mina antidepp då de är kapslar tänkte jag köra varannan dag i 10 dagar för att fasa ut dom.. Rensa mitt inre och finna min styrka där jag funnit den innan i mitt inte .. Jag lämnade Gud nånstans på vägen .. Där i min bön där jag fann harmoni och lugnet som de gav mig.. Meditation.. Måste ta tag i detta .. Vill hitta Mig igen..

Åh undrar om jag gör rätt.. Men jag tror verkligen inte att antideppressiva är något man ska stå på för länge .. De gör så man inte kan fungera utan dom..

Aja.. Efter massagen har jag känt mig allmänt konstig och en skum energi.. Sist jag fick massage fick jag panikångestattack o blev alldeles svim/kräkfärdig... Hjärtklappning..

Konstigt hur man reagerar.. Men jag kommer finna mitt inre o lugnet.. Som jag gjort innan..

Av Aziza - 21 februari 2014 20:43

Knapp sovit inatt så jag är så himla trött att nu säger jag godnatt!!!
Varit på lång prommis till mamma o hem :) lagat god mat och G har en kompis över med samma diagnos .. De är nyttigt för dom båda!
Imorgon ska jag iväg till salongen o utnyttja mitt presentkort och mannen ska iväg o fota nya bilder .. Hoppas på solsken imorgon.

Oh just de.. Såg att Aylas kind tand på vänster sida uppe är på G ner .. Oh Gud jag hoppas att hon sover bättre inatt för hon o jag behöver det!

Godnatt !!

Av Aziza - 20 februari 2014 09:17

Godmorgon!
Idag ska jag o Sessan till frissan!! Ska klippa mig innan mitt presentkort går ut som jag fick i födelsedags present förra året utav mannen.. Frukost har vi ätit och jag dricker kaffe på golvet för att Ayla måste ha mig nära.. Killarna sover och jag har satt Argan olja i håret :) Hoppas de gör mitt hår lite trevligare.. Klippte ju av lite från min fläta förra veckan för de va så torrt .. Var hos frissan i mars förra året .. Som sagt jag går inte för ofta :P

Hahaha!!

Måste ha tag på fk idag.. De är enormt sega alltså!

Mannen har fått beslut från CSN får se vad de blir när han kommer hem..

Återkommer!!

Av Aziza - 19 februari 2014 10:37

Godmorgon!
Drömde massa konstiga saker inatt.. En dröm som återkommer.. Jag hittar inte till tunnelbanestationen går runt o runt i varuhuset och barnen är hemma o jag har varit ute på galej.. När jag väl kommer hem går jag o sover i tvättstugan..

Skumt!

Tvättar gör jag idag och vi ska ha lasagne till middag:P så himla gott!
Vill gärna ut en sväng o röra mig i grå diset men vet inte om tiden finns.. Nu sover Ayla lite och tvätten är igång och jag ser lite på Familjen Annorlunda medan jag skriver här o dricker kaffe! Multi tasking kallas de.

Annars hålls de på o bankas o borras så satans trött på dessa byggare!!

Försäkringsbolaget vill betala en del nu o en del sen bla bla.. Mailade o sa att vi vill ha en klumpsumma..

Fixade alla våra företags papper igår i pärmar o försökte organisera så mkt jag kunde!
Fick även iväg bilder till stugorna så vi förhoppningsvis kan fakturera de snart :)

Behövs..

Väntar fortfarande svar från försäkringskassan.. 6 mån nu! Hoppas att sjukpension går igenom så vi får de retroaktivt för jag har ju inte sökt vårdbidrag då jag har Ayla hemma från dagis.

Mannen sökte studiemedel igår för vi har ju inte haft de heller utan klarar oss lite månad för månad:/ vilket är jobbigt!

Tvätten kallar!

Ovido - Quiz & Flashcards