Alla inlägg under februari 2014

Av Aziza - 18 februari 2014 09:02

Godmorgon
Riktigt dimmigt ute .. Fick sån migrän igår efter förhöret, 3 timmar tog det plus ett möte med soc sekr efter.. Kunde knappt titta när jag kom hem så ont jag hade.. La mig på golvet där Ayla lekte och tog tabletter .. La mig 20.40 .. Tog nästan en timme att söva Ayla o jag slumra till flera ggr :(

Förhöret gick iallafall bra tyckte jag.. Min son höll sig till sanningen och de visade sig i slutet.. Hoppas bara att han inte blir dömd som en utav de misstänkta :( De räcker så jäkla bra med allt som varit. De var nästan ett år sen denna händelse ägde rum och den perioden och de dåliga umgänget har vi liksom kämpat oss förbi och han tänker mycket på sin framtid. Men som sagt saker hinner ifatt en och nu hoppas vi bara att detta går över fort så vi kan gå vidare. Han erkänner ju att han varit med men inte varit aktiv som säkert också kommer att komma fram under denna lilla gång!
Men de händer mycket hela tiden.. Detta förhöret har vi väntat på sen 16 dec.. Så de har varit många veckor utav oro utöver allt annat skit som redan pågått!

Stora barn stora problem, små barn små problem!

Ska iväg till banken strax för de har inte dragit hyran.. :/ skitskumt!
Men de löses idag!
Kanske klipper min minste son också..
Beställde pass igår till äldste sonen då de sa på förhöret att de kommer komma en spärr på min sons namn då han är misstänkt för brott och då måste åklagaren bestämma huruvida vi kan få ut ett pass! Så förhörsledaren sa till oss att fixa passet direkt så vi har de klart om vi ska iväg till sommaren om inte allt skit ställer till det! Min son accepterade även ungdomstjänst o vad de innebär. Soc sekr bestämde sig för att ej öppna utredning då vi redan tagit oss ur detta beteende o umgänge som vid den aktuella tidpunkten var aktivt, tack o lov! Hon tyckte även att han verkade ha framtidsplaner plus ingen frånvaro alls i skolan och hon sa att han var behaglig och uppträdde väl vid förhöret. Hon lämnar ju dessa iakttagelser vidare till åklagaren ..vad hennes bedömning utav honom är och vem han är och hur hans familjesituation ser ut.
Advokaten var även han väldigt bra!

Hoppas på att detta går över snabbt så vi kan återgå till det normala!

Dags att fortsätta här hemma

Av Aziza - 17 februari 2014 10:39

Söndagen var KAOZ o massa tjafs .. Idag vaknar man till en ny dag med nya saker.. Ska iväg med sonen o måste ha med dottern på mötet.. Mannen har obligatoriska lektioner. Skit bra! Hoppas att detta med eftertanke o förhör o skitet med Folksam o all annan stress som kommer i vår väg snart tar ett jäkla slut! Jag är skit trött mentalt.. Känns som om jag skulle kunna sova ihjäl mig nästan:/

När kommer lugnet? Eller det kanske aldrig kommer! Har inte orkat ringa sjukan för ny tid åt Ayla o matträningen ..

Vill bara att vi ska få ha de lite normalt runt oss..

Trött o grinig o less är jag idag.. Vet vad ni tänker du som haft de så mysigt i fredags bla bla.. Men de hjälper inte när alla dessa spöken står o väntar när man kommer tillbaka.. Återkommer ikväll efter allt idag! Önskar att Ayla ville sova en stund så jag fick vila min hjärna!

Av Aziza - 15 februari 2014 21:19

Godnatt säger jag :)
Har lite träningsvärk i magen haha!! Haft en mysig lördag med lång promenad och pizza :) Sen försökte vi oss på två skräckisar.. Ena The Mist var lite overklig .. Not My thing!
Men filmen Would you rather verkade vara hemsk och sadistisk på samma sätt liksom..
Såg inte klart hela för mitt sömntåg kom körandes så nu ligger jag till sängs!

Från måndag blir de slut med alla sötsaker på vardagarna o drickandet utav skit!
Min tröst ätar tid är över för mitt hem är tillbaka :D Så nu blir de bara gotte på helgen. Thats it! För vi rullar redan fram o jag måste börja ta hand om min kropp haha!! Inte träna nä nä.. Men röra mig! De räcker fan!

Så sov gott allihop nu ska jag o min lilla Teletubbies tjej sova:)

Guuuuud vad jag saknade henne!!

Av Aziza - 15 februari 2014 09:34

Godmorgon <3
Vaknar upp i bröllopssviten på Continental Hotel i Halmstad ..
Hade en riktigt mysig kväll med jacuzzi bad på rummet och massa god sushi och gott!!
Idag frukost på rummet :) Så gott o så avslappnande. Saknat min lilla tjej som jag inte varit utan på 14 månader <3 Men tror att denna vistelse var väldigt viktig för vår relation och att vara ensamma o mysa bara mannen o jag.

Har bestämt oss för att försöka göra sånt här 1-2 ggr per år. Då vi har ett väldigt intensivt liv med mycket som hänt under de senaste året med vår lilla dotters besvär osv.

Ska vila lite nu tills vi checkar ut ..

Kram

Av Aziza - 13 februari 2014 09:18

Godmorgon!!!

Imorgon är det fredag!
Skönt!!
Jag och mannen ska iväg imorgon o sova borta för första gången på mer än 1 år! O Ayla ska inte vara med mig de blir första gången som jag ska lämna henne mer än 1 timme!! Hon kommer sova hemma hos oss men mormor sover här:)
O storebröderna.

Ska bli INTEESSANT :)
Insåg igår när jag skulle hämta ut G medicin att frikortet var slut :( Så hans medicin för 28 dgr kostar 954kr... Så jäkla dyrt...

Får hämta ut dom idag istället..

Usch!
Dags o fixa sig innan läkarbesöket med Ayla..

Ses senare

Av Aziza - 12 februari 2014 21:06

Godnatt säger jag nu :) Har tvättat massor o tänkt massor .. Imorgon är det ju tid för att träffa ortoped specialist ihop med sjukgymnast.. Undrar varför :/ Ayla känner jag ju att hon kommer att klara sig fint! Sen har jag fått inbjudan till en mammagrupp på hab med 4 andra mammor som också har döttrar! De börjar den 28/2 de ska jag gå på !! Träffa andra som kanske har liknande situation plus att våra barn är jämnåriga!
Önskar jag hade tid med badandet på tisdagar också med Ayla.. Men jag känner mig både fet och har tidsbrist..

Godnatt!!

Av Aziza - 12 februari 2014 10:22

Inte varje dag insats styrkan knackar på dörren vid 21.30 o springer in med automat vapen för att ta sig vidare via balkongen..
Snacka om att man blev rädd .. Sen fick vi följa dramat .. Nån granne som antagligen höll en kvinna som gisslan som togs ut via en brandstege utan skor och poliserna låg i buskarna..

Dramat höll på i 4 timmar och hela vårt kvarter var avspärrat..

Läste sen att personen inte var skyldig till nått brott.. Väldigt konstigt då insats styrkan var här..
Sjukt!

Idag blir det att hämta ut P piller och G medicin sen tvätta :)
Lägenheten fixades klart igår så jag stor städade och satte tillbaka alla stora möbler :) härligt!

Imorgon ska vi till ortopedläkare och sjukgymnast med lilla tjejen..
Även fått tid till Karolinska i Stockholm den 7 april för Ayla och uppföljning.

Av Aziza - 11 februari 2014 10:45

Så!!!

Då har dom blivit klara inne hos oss.. Jag har städat och fått ett vardagsrum :D
Har nyss lagt Ayla så jag ska hinna duscha innan vi ska iväg till min läkare.. Känns lite jobbigt att göra Gyn undersökning o samtidigt försöka ha koll på Ayla.. Få se vad som måste göras.. De kanske inte behövs.. Räcker med att jag säger vad jag vill ha!

Aja känner mig stressad då de borras mkt just nu o Ayla måste somna..

Hoppas de är klara snart!!
Balkongen skulle de börja med idag men Nä fortfarande har dom inte börjat.. Så jäkla sega!! Finns inte!

Skrivit inköpslista och matlista är klar så idag blir de panerad fisk och potatis!!

Vår 54 tums tv känns helt plötsligt liten när vi flyttat bak soffan.. Måste på med brillorna!!

Ska se om jag kan hoppa in i duschen nu :)

Ses

Ordning!!

Ovido - Quiz & Flashcards